Videoserie ‘Na de ISK’ over loopbaan jonge nieuwkomers

In de serie ‘Na de ISK’ vertellen jongeren over hun loopbaan na de ISK: welk pad hebben zij bewandeld en welke uitdagingen kwamen ze daarbij tegen? De video’s kunnen worden ingezet voor loopbaanoriëntatie (LOB) op de ISK en geven gezamenlijk een realistisch beeld van de verschillende mogelijkheden na de ISK. In vijf verschillende afleveringen met jongeren met verschillende onderwijsniveaus en trajecten maken we kennis met Nice, Raihana, Ashot, Polina en Aziz.

De serie ‘Na de ISK’ maakten we in opdracht van LOWAN, samen met het MotivatieKompas en Carmel College. Van elke video is een versie die ongeveer 10 minuten duurt en een korte versie beschikbaar. De video’s worden allemaal op het YouTubekanaal van LOWAN geplaatst.

Filmcoach en talent coach Issa Shaker was verantwoordelijk voor het maakproces. Bij de inhoud zijn de geportretteerde jongeren nauw betrokken, net als jongeren van ons Talent Team.

De video van Aziz is hieronder te bekijken. Alle video’s zijn te vinden via ons YouTubekanaal en deze link:
https://www.lowan.nl/vo/nieuws/na-de-isk-serie-video-over-loopbaan/