Aftermovie bij Mediapool avond KRO-NCRV

In het Talent Team leren de jongeren om media te maken, ze maken meters en komen op nieuwe plekken om te onderzoeken wat zij leuk vinden in de sector. In februari kregen de jongeren een unieke kans om bij een besloten avond van KRO NCRV, de mediapool avond, een aftermovie te maken. Daarvoor mochten ze media grootheden Twan Huys (bekende journalist en presenator van o.a. College Tour en Nieuwsuur) en Barbara Kuipers (eindredacteur van veel reality programma’s) interviewen.

Samen met talent coach Issa Shaker gingen drie jongeren mee naar deze avond. Behalve het filmen konden ze ook aan het eind de mensen ontmoeten die werken bij KRO NCRV of als freelancer in de mediasector. Ze vonden het fantastisch en we zijn dan ook enorm dankbaar voor de kans die de jongeren hier kregen, met name dankzij coördinator van de Mediapool Nick Hiemstra.

De aftermovie die de jongeren maakten is hier te bekijken. Mocht je ook zo’n aftermovie willen of een mooie kans hebben voor de jongeren? Kijk eens op deze pagina en get in touch!

Op de hoogte blijven? Schrijf je hier in voor de nieuwsbrief.