Common Frames zoekt een Stagiair (M/V/X) voor onze film- en mediaprojecten

In de periode augustus/september 2023 t/m januari 2024 – minimaal 3 dagen per week. 

Bij Common Frames doen we film- en mediaprojecten met (jonge) nieuwkomers. We houden enorm van verhalen vertellen. Wij geloven dat je sterker in de Nederlandse maatschappij staat, wanneer je media maakt en jouw eigen verhaal kan vertellen. We maken media met jonge nieuwkomers, creëren een podium voor deze verhalen en ondersteunen jonge talentvolle makers in hun ambities op het gebied van media.

In de stageperiode van september 2023 t/m januari 2024 draai je mee in verschillende projecten. Je begint direct goed met ons evenement op het Nederlands Film Festival eind september. Onze projecten doen we in het nieuwkomersonderwijs door heel Nederland. Hier leren jongeren die net in Nederland zijn de taal en worden ze voorbereid op hun nieuwe Nederlandse school. De jongeren maken bij onze projecten zelf films en we vertonen de beste films op middelbare scholen en festivals. Daarnaast ben je betrokken bij de producties van het Talent Team.

Common Frames is op zoek naar een enthousiaste stagiair(e) die ons wilt ondersteunen bij het organiseren van onze vertoningen, het ontwikkelen van en assisteren bij workshops en het ondersteunen van het Talent Team. Je helpt mee bij de productie, als workshop assistent, maar ook bij de marketing. Lekker allround. In overleg kunnen we het verder toespitsen op jouw ambities.

Functie eisen:

  • Je volgt een relevante mbo-, hbo- of wo-opleiding;
  • Je vindt het leuk om jongeren enthousiast te maken over film en media
  • Je staat er voor open om te werken met een cultureel-diverse groep jongeren tussen de 11 en 20 jaar;
  • Je bent proactief, flexibel en enthousiast over de doelen van Common Frames;
  • Je bent van september 2023 tot december 2023 beschikbaar. Een langere periode is mogelijk (eerder beginnen, later eindigen);
  • Woonachtig in midden-Nederland is handig (maar niet essentieel).

Common Frames biedt:

  • Een stageplek voor minimaal 24 uur per week (3 dagen) voor minimaal 4 maanden (maximaal 6 maanden);
  • Een stagevergoeding van 300 euro bruto op basis van 40 uur per week (exclusief reiskosten);
  • Een dynamische werkomgeving waar het zowel mogelijk is om te werken met jongeren afkomstig uit de hele wereld, als met professionele filmmakers en experts op het gebied van media in relatie tot migratie en diversiteit.

Solliciteren:

Lijkt het je leuk ons team te komen versterken? Mail dan jouw motivatie en cv vóór 1 juni 2023 naar Hemmo Bruinenberg, algemeen directeur van Common Frames: . Voor meer informatie kun je ook terecht bij dit mailadres. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.